Slim slank, ja hoe blijven we nu op gewicht? Heel magisch en simpel antwoord, door de #natuur. De natuur heeft alle ingrediënten in huis om gezond en op gewicht te blijven. Het is gewoon heel simpel, vers is het best, verpakt zegt je lichaam knak.Voor wie zich #openstelt en zich bewust wilt maken van wat je in je mond stopt, kan deze website je toch heel wat kennis en wijsheid geven voor je lichaam, geest en gezondheid.

Ik hoor vaak roepen, ja tegenwoordig kan je niets meer eten, dit is niet goed, dat is niet goed. Klopt, maar dan hebben we het vaak over #bewerkte producten, dus wat veelal lekker makkelijk voor ons in het pak zit, simpel toch. Maar dat zijn ook onze dik makers, daar vallen light producten ook onder, die zijn vaak zo bewerkt dat ze de nog iets wat gezonder producten eruit halen en er ander troep, goedkopen grondstoffen voor in de plaatst doen, wat dan weer schadelijk is voor ons lichaam.

We zijn veelal goed van vertrouwen en het wordt ons ook niet meer, zoals bij de oermens aangeleerd wat je wel kan eten en wat niet. We denken dan ook niet meer verder bij na, laat staan dat we ons zelfdenkend vermogen laten werken, tis toch lekker makkelijk zo!

Hierdoor vertrouwen blindelings wat in de schappen van de winkel staat, dan zal het wel oké zijn. Denk hierbij wel, het enige wat oké gaat is de fabrikant zijn winst, bijv. #Unilever vaart er wel bij, het zal hun een worst wezen hoe het uw #gezondheid kan schaden.

Dus heel simpel, hoe meer bewerkt daar kom je van aan en gaat je lichaam naar de maan. Hoe puur van de natuur, heb je een langere gezond lichaams duur.

Eet duurzaam eet puur.

Jolanda Juli © 2017

Ook te volgen op

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK