De overstap naar fastfood, snoep, ‘lege’voedigs producten is zo gedaan, maar waarom niet de overstap naar FOOD-IQ, als je weet wat je nu al weet?

Kort samengevat, als je organen niet meer doen, waar ze voor dienen, functioneren ze niet meer optimaal, o.a. je lever en darmen.

  1. Als je lichaam een tekort heeft op het minerale vlak; vooral zink en magnesium en ook bepaalde aminozuren. Wat weer voor eetbuien kan zorgen, met name een tekort aan aminozuren.
  2. Als je lichaam essentiële voedingsstoffen mist, (juist door een verkeerd voedingspatroon) zullen je hersenen je ook een seintje geven dat je moet blijven eten. Het hoeft dus niet altijd een kwestie van doorzetten of geen wilskracht hebben.

Soms kan een klein gemis, een hoop teweeg brengen, Amber gaat in haar boek heel goed op in deze materie van je lichaam.

Als je 80% van de tijd eet volgens de FOOD-IQ methode, kun je gedurende de overige 20% prima genieten van een mierenzoet dessert, een feestelijke taart of die druiperige pizza. Maar vergeet dan niet terug te schakelen!

De enige manier om permanente basis succes te boeken is door je lichaam te geven wat het nodig heeft en niet te geven waar het van in de war raakt. Dit betekend eten zoals onze voorouders aten;  vis, vlees, bonen, zaden, noten,eieren, groeten en fruit. Je lichaam begint te ontgiften en gaat zijn afval stoffen verliezen, zoals het  behoort te doen met de juiste voeding. Met als resultaat, slank, opgewekte, meer energie, zin in het leven. Je voelt je dynamische, helder, je hebt minder slaap nodig, je huid klaart op, je bent vitaler. 

 


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK