#Amber Albarda wees mij de weg in 2010 door haar boek #EET JEZELF MOOI, SLANK & GELUKKIG. Ze wees mij er weer op hoe dichter bij de natuur je voeding nuttigen des te beter voer je OERlichaam. Het heeft mij in de loop der jaren veel kennis ervaring in voeding opgeleverd tot op de dag van vandaag. Amber heeft mij weer terug gebracht naar de #basic die voor iedereen van belang is.

Door deze leefwijze toe te passen, ben ik ook in een jaar 20 kilo kwijt geraakt. Maar toen kwam het, de overgang van een vrouw……….de verslaping in je #voedingspatroon, hoe goed ik het ook weet, weet wat je eet, maar het weer toepassen en een thuisfront die wat de boer niet ken niet eet……..wordt het al gauw lastig heel lastig. Door mijn overgang kwam ik ook weer langzaam aan, gelukkig heb ik mijn snoepgedrag niet opgepakt als voor 2010, dat scheelt een stuk, maar dat aankomen zinde mij niet.

Dit moet anders op de site van #natuur diëtiste Nederland kwam ik uit bij Nederland Slank, het sprak mij aan. Waarom niet aankloppen bij Amber zal je misschien denken? Nou de bloedanalyse sprak mij aan bij Nederland Slank. Ook hun aanpak sprak mij groottes deels aan, wat ik ook o.a. herkende vanuit Amber. Alleen de prijs sprak mij zeker niet aan en hield mij nog even tegen. Maar nadat ik weer op de weegschaal stond na enkele weken en er weer een kilo bij was, dacht ik, nu is het genoeg! Stok achter de deur is nu nodig!

Dus aangemeld, persoonlijk #voedingsplan gekregen na het #bloedprikken. Maar dan kom je er achter hoe lastig dit is om dit weer in je dagelijks patroon te krijgen, hoe een kudde dier men is. Als een vreemde eend waande ik mij in de winkel met mijn boodschappen lijstje. Ook om deze leefstijl weer in je dagelijks ritme te krijgen en er een patroon in vinden is een hele uitdaging, zeker leuk en de moeite waard. Ben nog pril bezig sinds 4 mei 2017, maar fase 1, 2 dagen #detox kuur, bracht mij gewicht al naar beneden Joepie!

6 juli 2017; ik zit weer goed in mijn leefwijze,nu nog op gewicht blijven, zorgen dat de macht der gewoonte er niet weer insluipt. Want dat is de grootste vuilkuil van de mens. Echter bloed kruip waar het niet gaan kan, heb ik de boeken van Amber Albarda er weer bij gepakt, heb nu zelfs haar kookboek gekocht wat bij "Eet jezelf mooi slang en gelukkig" hoort. #Nederland #Slank heeft mij geholpen weer op de rails te krijgen, maar is uiteindelijk niet echt mijn leefwijze, ook vind ik het te duur 899 euro, in mijn geval 950 omdat mijn bloed prikken alleen thuis kon. Ik vindt het, het geld niet waard! Ondanks dat je wat vergoed krijgt (mits aanvullend verzekerd), omdat het onder alternatieve behandeling valt, maar dan nog, dat weegt nog niet op in de prijs en wat je  ervoor krijgt. Dan raad ik mensen toch aan om kennis te maken met de leefwijze van Amber Albarda prive consult, Oersterk van Drs. Richard de Leth, Ralph Moerman . Zij geven een goed en duidelijk beeld over onze moderne "foute" leefwijze, pas toe wat tot je aanspreek, net als ik maakt er een eclectische (kernmerk uit verschilende, stromingen, stijlen, smaken) leefwijze van.

Jolanda

Ook te volgen op

6 juli © Webklik.nl 2017

 

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK