Ik stel mij voor aan u, mijn naam is Amber Albarda.

Mijn boek “Eet jezelf mooi slank & gelukkig”, is tot stand gekomen, na veel te lang te hebben geleefd op suiker, stress en verkeerd eten -en inmiddels gebukt onder een chronisch energietekort- werd Amber ziek “auto-immuunziekte”. Een behandeling van een paar geweldige doktoren in Argentinië zorgde voor een hele nieuwe kijk op eten en een permanente interesse en scholing in voeding, energie en vitaliteit.  

Blakend van energie, vol goede moed en eindelijk blijvend een maatje minder besloot Amber na een paar  jaar haar baan op te zeggen en zich full time in deze materie te verdiepen. De materie van de spelregels van je lichaam. Het boek ‘Eet jezelf mooi slank & gelukkig” is als ware een bijbel voor het lichaam en spijsverteringsstelsel.

Wist jij dat er tegenwoordig meer mensen op aarde rondlopen met een overgewicht dan met een hongerbuiken? Dat was een paar decennia geleden nog omgekeerd. De opkomst van kunstmatige bewerkt fabrieksvoedsel heeft ervoor gezorgd dat het verschijnsel obesitas epidemische vormen heeft aangenomen. En dat terwijl het in de meeste gevallen heel makkelijk te voorkomen is.

Heeft iemand je eigenlijk ooit geleerd hoe je moet eten? Of liever gezegd, hoe je goed moet eten? Hoe je zoete trek voorgoed de baas blijft? Heeft iemand je ooit duidelijk gemaakt hoe je lichaam precies werkt en welke brandstof het nodig heeft om optimaal te presteren?

Het boek staat boordevol met waardevolle informatie. Echt een bijbel van moeder natuur voor het lichaam en slank lijf! Als je weer weet hoe je moet eten, hoef je nooit meer te diëten! Maar je kan amber ook volgen met haar waardevolle voedings informatie op haar you tube kanaal. Hier vind je alles wat je wilt weten over gezond eten. Laat je inspireren door nieuwe recepten of bekijk interviews met voedingsspecialisten.

 


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK